Black Friday Fietsnavigatie 2021

Heb jij altijd al een fietsnavigatie willen hebben maar heb je nooit het budget gehad om er eentje aan te schaffen?

Dan is nu je kans!

Want tijdens Black Friday en de week voor Black Friday kun je genieten van extreem hoge kortingen – oplopend tot wel 80%!

Daarom is het nu het juiste moment om je slag te slaan en je uitrusting te verreiken met een prachtige fietsnavigatie.

Garmin Edge 1030 GPS fietsnavigatie

Garmin Edge 1030 fietsnavigatie

Avontuurlijk ingesteld? Dan is dit jouw navigatie, de optie voor het uitstippelen van een willekeurige route werkt optimaal. Daarnaast kan de leesbril thuisblijven, want de navigatie is voorzien van een groot, duidelijk en makkelijk te bedienen scherm.

Mocht je rit iets langer duren dan gepland?

Geen probleem, de batterij heeft een zeer lange levensduur. Neem wel even de tijd om de handleiding goed door te lezen, de vele opties zorgen ervoor dat de Garmin Edge 1030 soms wat ingewikkeld is.

Mio Cyclo 210 GPS fietsnavigatie

Mio Cyclo 210 Europa Fietsnavigatie

Voor de fietser die wel van verrassingen houdt hebben wij de perfecte deal gevonden. De Mio Cyclo 210 heeft een surprisefunctie die optimaal werkt. Maar ook voor de meer de ‘to the point’ ritjes is dit de perfecte kandidaat.

Makkelijk in gebruik en zit zo vast als een huis, en dat op je fiets.

Mooiweerfietser? Let dan wel goed op, want het scherm is iets minder leesbaar bij felle zon. Maar ach, we wonen in Nederland dus weten allemaal hoe vaak dit voor komt.

Garmin Edge 530 GPS fietsnavigatie

Garmin Edge 530 fietsnavigatie

Verwacht je een kerstbonus? Dan hebben wij nu de perfecte investering voor je gevonden.

Voor mensen met weinig geduld is de Moi Cyclo 210 een superkeuze, het inladen is zo gefikst.

En ook voor de mensen die van detail houden is deze fietsnavigatie de beste in zijn soort, of het nou om de hoogte, hitte of duur van een klim gaat. De Mio Cyclo 210 vertelt het je!

Garmin Edge 130 fietsnavigatie

Garmin Edge 1030 fietsnavigatie

Mocht die kerstbonus een beetje tegenvallen, niet getreurd! Ook daar hebben wij aan gedacht met de Garmin Edge 130.

Een navigatie in optima forma; Eenvoudig in gebruik, compact van formaat en makkelijk te koppelen aan je pc.

De prijs-kwaliteitsverhouding is dan ook zeer goed. Voor de gehaaste fietser is het wel even opletten want soms is de aansturing een beetje lastig te volgen. Ach, dit houdt je bij de les!

Garmin Edge 830 GPS fietsnavigatie

Garmin Edge 1030 fietsnavigatie

En last but not least; De Garmin Edge 830. Deze navigatie is zeer geschikt voor de echte adrenalinejunkies onder ons, alle populaire trainingsapps werken top op dit exemplaar.

Daarnaast houdt hij ook bij hoe hoog, warm en diep je gaat. Ideaal dus om jezelf keer op keer uit te dagen om tot het gaatje te gaan.

Ook voor de iets relaxtere fietsers onder ons is dit een geschikte kandidaat, wel voor gebruik even goed de handleiding doornemen. Maar daar heb je in de regenachtige wintermaanden ongetwijfeld wel tijd voor.

Dus ben je je huidige trainingsmaatje zat? Verruil deze dan nu voordelig en ga lekker met een goede navigatie op pad!

Maar ook samen kun je natuurlijk onontdekte paden verkennen en nieuwe records neerzetten! Dus begeef je eens op onbekend terrein met één van bovenstaande fietsnavigaties. En wees er snel bij, op = op!

De ideale trainingspartner

Fietsnavigatie deals

Een fietsnavigatie is de ideale trainingspartner. Een fietsnavigatie wijst je niet alleen de weg maar daagt je ook uit. Denk dan aan Strava segmenten en het bijhouden van je fietsprestaties.

Hoe leuk is het om te zien dat je elke week een stukje vooruit gaat. Net wat harder kan fietsen, meer wattage kan trappen en het langer kunt volhouden?

Sla daarom nu je slag voordat het te laat is! OP = OP

Wat vond je van dit artikel?

Laat een reactie achter

0 reacties

Ben jij de eerste die een reactie plaatst? :)