Black Friday Fietstrainer Deals 2022

Zondag deals: Kortingen tot wel 58%! -

Black Friday is hét moment om een fietstrainer aan te schaffen.

Fietstrainers van merken als Taxc, Wahoo en Elite zijn immers allemaal afgeprijsd, waardoor jij als fietser extra voordelig uit bent.

Wahoo Kickr Core fietstrainer

Wahoo Kickr Core

200 euro korting

Tacx Flux S Smart T2900S fietstrainer

Fietstrainer Tacx Flux S

150 euro korting

Tacx Flux 2 Smart T2980 fietstrainer

Tacx Flux 2 Smart

70 euro korting

Tacx Neo 2 Smart T2850 fietstrainer

Tacx Neo 2 Smart T2850 Fietstrainer

200 euro korting

Tacx Galaxia T1100 fietstrainer

Tacx Galaxia T1100 Fietstrainer

50 euro korting


1. Wahoo Kickr Core fietstrainer

Voor fanatieke fietsers

Wahoo Kickr Core

Deze direct drive trainer van Wahoo is bij uitstek geschikt voor fanatieke wielrenners die ook ‘s winters hard willen kunnen trainen of simpelweg weinig tijd hebben om de weg op te gaan.

De Kick Core fietstrainer heeft een max. vermogen van 1800 watt en bootst daarmee hellingen tot 16% na. De trainer is gemakkelijk te verbinden met Zwift dankzij de Bluetooth- en ANT+-verbinding.

Evenals vergelijkbare modellen van Tacx is de fietstrainer interactief, wat inhoudt dat de weerstand automatisch aangepast kan worden door programma’s zoals Zwift.

Wederom is dit een fietstrainer die wij van harte aanraden, helemaal als deze op Black Friday in de korting is.

Wahoo Kickr Core fietstrainer black friday deals:

2. Tacx Flux S Smart T2900S fietstrainer

Zo realistisch mogelijk

Fietstrainer Tacx Flux S

De Tacx Flux S Smart is een hoogwaardige fietstrainer die jouw intensieve trainingen zo realistisch mogelijk simuleert. De maximale weerstand is dankzij de direct drive-aandrijving maar liefst 1500 Watt (max. stijgingspercentage van 10%), meer dan genoeg voor nagenoeg alle wielrenners.

Daarnaast is de fietstrainer zogenaamd ‘Smart’, wat inhoudt dat je ‘m kunt koppelen aan je computer en apps zoals Zwift.

Dit maakt de Tacx Flux S Smart een aantrekkelijke optie voor iedere fietser die ook ‘s winters fanatiek wilt kunnen trainen!

Kortom, een uitstekende fietstrainer die op en rondom Black Friday extra voordelig is. Sla dus nu je slag!

Tacx Flux S Smart T2900S fietstrainer black friday deals:

3. Tacx Flux 2 Smart T2980 fietstrainer

Topklasse weerstand automatisch verhogen

Tacx Flux 2 Smart

De Tacx Flux 2 Smart is een topklasse, direct drive, interactieve fietstrainer die geschikt is voor de meest veeleisende wielrenners.

Door de direct drive-aandrijving is het fietsgevoel zeer realistisch en heeft de trainer een maximaal vermogen van 2000W en een maximaal stijgingspercentage van 16%.

Bovendien is de Flux 2 Smart eenvoudig te koppelen aan apps zoals Zwift met de Bluetooth of ANT+-verbinding. De trainer is interactief, wat inhoudt dat applicaties automatisch de weerstand kunnen verhogen of verlagen. Zo train je uiterst realistisch.

Wij raden de Tacx Flux 2 Smart van harte aan aan iedereen die opzoek is naar een topklasse fietstrainer – helemaal als die in de korting is op Black Friday.

Tacx Flux 2 Smart T2980 fietstrainer black friday deals:

4. Tacx Neo 2 Smart T2850 fietstrainer

Maximaal vermogen van 2200 watt & 25% stijgingspercentage

Tacx Neo 2 Smart T2850 Fietstrainer

Wil je een nóg betere direct drive fietstrainer dan de Flux 2? Dan kom je uit bij de Tacx Neo 2 Smart. Deze trainer heeft een nóg hoger maximaal vermogen (2200 Watt) en stijgingspercentage (25%). Hiermee is de trainer geschikt voor de sterkste wielrenners, waaronder profs.

Natuurlijk beschikt de Neo2 Smart over alle functies die je mag verwachten. Je koppelt de trainer bijvoorbeeld eenvoudig met Zwift en andere programma’s.

Daarnaast is de trainer extra stil en het fietsgevoel nóg realistischer dankzij de motorrem. Ook is de fietstrainer zonder stekker te gebruiken (alleen voor warming up).

De Tacx Neo 2 Smart is simpelweg de crème de la crème onder de fietstrainers. Normaal is de trainer te duur voor de meeste fietsers, maar misschien dat de kortingen op Black Friday hier verandering in gaan brengen…

Tacx Neo 2 Smart T2850 fietstrainer black friday deals:

Bekijk de uitgebreide Tacx Neo 2 Smart T2850 fietstrainer review

5. Tacx Galaxia T1100 fietstrainer

Budget optie

Tacx Galaxia T1100 Fietstrainer

Heb je liever een rollerbank in plaats van een on-wheel of direct drive fietstrainer? Dan raden wij de uitstekende Tacx Galaxia T1100 aan.

Deze rollerbank heeft namelijk een innovatief schommelsysteem, waardoor de fietsbeweging nóg realistischer voelt. Natuurlijk voelt fietsen op een rollerbank sowieso zeer realistisch, omdat je zelf overeind moet zien te blijven.

Verder is de Tacx Galaxia inschuifbaar tot 80 centimeter en verstelbaar in zeven verschillende standen (980 tot 1100 millimeter).

Naar onze mening is de Galaxa rollerbank van Tacx een uitstekende keuze naar fietsers die een rollerbank met net wat extra’s zoeken. De Galaxia is normaal al erg betaalbaar, maar is in de Black Friday Sale nóg voordeliger.

Tacx Galaxia T1100 fietstrainer black friday deals:

In het kort de beste fietstrainers van Black Friday:

  1. Wahoo Kickr Core fietstrainer is uitermate geschikt voor fanatieke fietsers
  2. Tacx Flux S Smart T2900S smart fietstrainer zo realistisch mogelijk trainen
  3. Tacx Flux 2 Smart T2980 topklasse, direct drive, fietstrainer (automatisch weerstand verhogen of verlagen)
  4. Tacx Neo 2 Smart T2850 fietstrainer maximaal vermogen van 2200 watt & 25% stijgingspercentage. Geschikt voor professionele wielrenners.
  5. Tacx Galaxia T1100 budget optie (rollerbank)

Aan afgeprijsde, hoogwaardige fietstrainers geen tekort deze Black Friday! Naast deze vijf trainers zijn er ook tal van andere modellen in de uitverkoop, dus vergeet hier niet naar te kijken. Hoe dan ook, veel koop- en fietsplezier!

Bekijk de beste deals van vandaag

Wahoo Kickr Core fietstrainer

Wahoo Kickr Core

200 euro korting

Tacx Flux S Smart T2900S fietstrainer

Fietstrainer Tacx Flux S

150 euro korting

Tacx Flux 2 Smart T2980 fietstrainer

Tacx Flux 2 Smart

70 euro korting

Tacx Neo 2 Smart T2850 fietstrainer

Tacx Neo 2 Smart T2850 Fietstrainer

200 euro korting

Tacx Galaxia T1100 fietstrainer

Tacx Galaxia T1100 Fietstrainer

50 euro korting