Fietsendrager Black Friday Deals 2022 – kortingen tot 72%

Vrijdag deals: Kortingen tot wel 80%! -

Ben je in de markt voor een fietsendrager? Dan is de komende periode het ideale moment om er eentje te kopen! Dankzij Black Friday zijn er namelijk verschillende aantrekkelijke Black Friday fietsendrager-deals.

Zo haal je niet alleen een handige fietsendrager in huis, maar bespaar je op den duur ook een hoop geld.

foto product prijs
Pro User Diamant Fietsendrager Thumb

Pro-User Diamant Fietsendrager 2 fietsen

  • Van: 429 voor: 329,-
  • 100 euro korting
bekijk prijs
Thule EasyFold XT 2 933 Thumb

Thule EasyFold XT 2 933 2 fietsen

  • Van: 759 voor: 629,-
  • 130 euro korting
bekijk prijs
Thule VeloCompact 925 Fietsendrager Thumb

Thule VeloCompact 925 2 fietsen

  • Van 469 voor: 379,-
  • 90 euro korting
bekijk prijs
Thule VeloCompact 925 Fietsendrager Thumb

Thule EuroRide 943 Fietsendrager 3 fietsen

  • Van 415 voor: 299,-
  • 116 euro korting
bekijk prijs

De beste fietsendrager Black Friday

Op zoek naar de beste fietsendrager voor Black Friday? De onderstaande drie modellen zijn, naar onze mening, de aantrekkelijkste keuzes:

1. Pro-User Diamant Fietsendrager (geschikt voor 2 fietsen e-bikes)

Pro User Diamant Fietsendrager

De Diamant fietsendrager van Pro-User is een gerenommeerde fietsendrager geschikt voor maximaal twee fietsen. Met een draaggewicht van max. 60 kilogram is de drager geschikt voor stadsfietsen, racefietsen, mountainbikes en ook zwaardere elektrische fietsen.

Daarnaast heeft de Diamant een 7- en 13-polige stekker, een handig inklapsysteem, een kantelfunctie waardoor de kofferbak altijd toegankelijk is en compatibel met een los verkrijgbare oprijgoot.

Kortom, met de Pro-User Diamant krijg je een hele hoop fietsendrager voor je geld – helemaal op Black Friday!

2. Thule EasyFold XT 2 933 (geschikt voor elektrische fietsen)

Thule EasyFold XT 2 933

De Thule EasyFold is een hoogwaardige A-merk fietsendrager die geschikt is voor elektrische fietsen. Evenals de Diamant fietsendrager heeft de EasyFold XT een draagvermogen van 60 kilogram – meer dan genoeg voor elk type fiets.

Verder is de EasyFold XT uitgerust met diverse handige, luxe functies. Denk hierbij aan een gemakkelijk te gebruiken kantelfunctie (kofferbak altijd toegankelijk) en een 13-polige aansluiting. Daarnaast is de drager, zoals de naam al suggereert, opklapbaar en dus eenvoudig op te bergen.

De dragers van Thule zijn doorgaans vrij prijzig, dus je doet er verstandig aan deze fietsendrager op Black Friday te kopen!

3. Thule VeloCompact 925 Fietsendrager

Thule VeloCompact 925 Fietsendrager

De VeloCompact 925 fietsendrager is een betaalbare drager van het gerenommeerde topmerk Thule. De VeloCompact 925 is in principe geschikt voor alle fietsen, met uitzondering van zwaardere e-bikes (max. draagvermogen 46 kg).

Zoals we van Thule gewend zijn is de VeloCompact uitgerust met tal van functies, waaronder een kantelfunctie. Verder is de Velocompact voorzien van een 7-polige aansluiting (13-polig los verkrijgbaar), compact op te vouwen en beveiliging voor zowel de fietsen als de drager zelf.

Wil je een betaalbare A-merk fietsendrager? Dan is de Thule VeloCompact 925 een van de beste keuzes!

De beste fietsendrager black friday deals:

Samengevat: Black Friday is hét moment om een fietsendrager aan te schaffen. Hiermee bespaar je een hoop geld en kun je weer jaren vooruit. De drie bovenstaande dragers raden wij van harte aan, maar er zijn genoeg andere goede deals te vinden!