Het doel van de website

In 2016 is de website BikeVision.nl opgericht met als doel om sportievelingen die van fietsen houden op weg te helpen. Er zijn namelijk talloze producten waar je als fietser uit kunt kiezen maar hoe weet je nu welk product voor jou het meest geschikt is?

Daarom hebben we allerlei producten, in verschillende prijsklasses, gereviewd zodat jij gemakkelijk de beste keuze kunt maken.. Wat begon als een hobby is ondertussen uitgegroeid tot een ware business waarin we samen met het BikeVision.nl team hele mooie producten mogen testen en onze bevindingen op deze website met jou delen.

Sinds kort zijn we ook actief als webshop waarop we onze eigen VEBICS merkartikelen verkopen.

Van zolderkamertje naar kantoor

Bikevision kantoor

Waar zijn we nu mee bezig?
Zoals je waarschijnlijk al gezien hebt is een groot deel van de website toegewijd aan fietsnavigatie. We vergelijken de verschillende systemen met elkaar en doen ons uiterste best om voor de gebruiker een objectieve review te schrijven zodat jij een goede keuze kunt maken.

Maar wat blijkt..

Een fietsnavigatie is niet voor elke fietser (wielrenner, mountainbiker, recreatieve fietser) geschikt. Voor beginnende fietsers is het namelijk een behoorlijke investering en juist zij weten eigenlijk nog niet hoe vaak ze zo’n (duur) apparaat gaan gebruiken.

Daarom zijn we op zoek gegaan naar een goed alternatief. En dat is gelukt. We hebben een aantal prachtige telefoonhouders geselecteerd.

Ontdek de telefoonhouders van BikeVision.nl

Ons team:

Dagelijks werken wij aan BikeVision.nl, het zij product research, brainstormen voor nieuwe artikelen, social media etc.. verzin het maar. Wij doen ons uiterste best om de bezoeker een positief gevoel mee te geven.

Medemogelijk gemaakt door:

Martijn van Hoof | Oprichter
Jelle van der Weerd | Auteur
Hidde Berendsen | SEO editor
Pascal van Hout | Web design
Peter den Breij | Product fotografie & Editor
Paul Verdonschot | Magazijn

Meer weten over ons team? Bekijk dan eens onze team pagina!