Het doel van de website

In 2016 is de website BikeVision.nl opgericht met als doel om sportievelingen die van fietsen houden op weg te helpen. Er zijn namelijk talloze producten waar je als fietser uit kunt kiezen maar hoe weet je nu welk product voor jou het meest geschikt is?

Daarom hebben we allerlei producten gereviewd zodat jij gemakkelijk de beste keuze kunt maken. Wat begon als een hobby is ondertussen uitgegroeid tot een ware business waarin we samen met het BikeVision team hele mooie producten mogen testen en onze bevindingen op deze website met jou delen.

Van zolderkamertje naar een kantoor in Son

Bikevision kantoor

Waar zijn we nu mee bezig?
Zoals je waarschijnlijk al gezien hebt is een groot deel van de website toegewijd aan wielrennen. Maar daar gaat verandering in komen. Achter de schermen zijn we namelijk druk bezig om ook mountainbike artikelen te ontwikkelen. Dus.. Stay tuned!

Ons team:

Dagelijks werken wij aan BikeVision.nl, het zij product research, brainstormen voor nieuwe artikelen, social media etc.. verzin het maar. Wij doen ons uiterste best om de bezoeker een positief gevoel mee te geven.

Medemogelijk gemaakt door:

Martijn van Hoof | Oprichter
Jelle van der Weerd | Auteur
Hidde Berendsen | SEO editor
Pascal van Hout | Web design
Peter den Breij | Product fotografie & Editor

Meer weten over ons team? Bekijk dan eens onze team pagina!