Start hier en ontdek interessante artikelen

Ik ben Martijn van Hoof en wil je graag hartelijk welkom heten op BikeVision.nl. Het doel van deze website is om sportievelingen die van fietsen houden op weg te helpen. Er zijn namelijk talloze producten waar je uit kunt kiezen maar hoe weet je nu welk product voor jou het meest geschikt is? Daarom hebben we allerlei producten, in verschillende prijsklasses, gereviewd zodat jij gemakkelijk de beste keuze kunt maken.

Checklist: dit mag je niet vergeten voordat je gaat fietsen

Fietskleding

Accessoires

Fietsnavigatie

Je eerste racefiets

Elektrische fiets

Sportvoeding

Onderdelen

Fietsvakantie

How to

Overig

Vergeet deze pagina niet op te slaan tussen je favorieten!

We zijn hard bezig om de website uit te breiden met nieuwe artikelen, mocht je suggesties hebben laat dan een berichtje achter op deze pagina.
Alvast bedankt,

Martijn

Wat vond je van dit artikel?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

10 reacties

Peter-paul

In een artikel over de Wahoo Elemnt schreven jullie het volgende:
Waarom zou je de WAHOO Element moeten kopen?
De WAHOO ELEMNT heeft een uitstekende prijs / kwaliteit verhouding. De fietscomputer beschikt over flink wat features: WiFi, Bluetooth, ANT+ en de ‘Surprise-me’ functie. Je mist misschien mooi kleurgebruik en points of interests, maar in z’n totaliteit is de WAHOO ELEMNT een gelijkwaardige tegenstander van de Garmin Edge Touring en de Mio Cyclo.

De Wahoo Elemnt heeft GEEN suprise-me functie. Daar kwam ik te laat achter, helaas.

Bike Vision

Beste Peter-Paul,

U heeft helemaal gelijk. We hebben het artikel gelijk aangepast.

Met vriendelijke groet,

Martijn

Berno

Beste Martijn,
Bij je winterhandschoenen-test staan Grip grab handschoenen op nr.1.

Als je de link aanklikt, kom je echter niet bij deze handschoenen uit, maar op een merk dat er op lijkt: B-Forest. Dat lijkt me niet de bedoeling.

Leon

Wat is de bedoeling van de 2016-info over de Cube racefietsen, die ik vandaag via FB heb ontvangen? De drie jaar oude info lijkt op de bekende mosterd na de maaltijd.

Bike Vision

Beste Leon,

Foutje! Zoals je wellicht gezien hebt is de facebook post direct verwijderd!

Groeten,

Martijn

Hans Schrijner

Beste Martijn,
Ik las de interessante beschrijving van fietshoezen en wil graag de Dresco fietshoes kopen. Is dat dezelfde als de Carpoint fietshoes die Halfords verkoopt? Dan kan ik hem namalijk vandaag nog meenemen.
Hartelijk dank, Hans

Bike Vision

Beste Hans,

Ik durf niet met zekerheid te zeggen of het hetzelfde artikel betreft.

gr,

Martijn

H.Langeveld

Hallo, Ik zoek een fietsnavigatie apparaat met ingebouwde knooppunten en gratiskaartupdate, liefst met gesproken woord, omdat ik al tegen de 80 aanschuur, graag fietst met mijn ogen op de weg. Zonder gesproken woord is ook goed. Ik zie door de bomen het bos niet meer, maar was uitgekomen op een Teasi one4, die deels Ok was. (hopende dat het scherm in de zon ook goed is af te lezen). Ik heb al enige ervaring met de Mio 300 ( geen knooppunten en soms in de zon niet af te lezen) , maar dat ging mis bij de kaartupdate (geen ruimte genoeg) en met de hulp van Mio, nu helemaal niet meer te gebruiken.( ik moest alles deleten en daarna opnieuw uploaden ging mis). Groet H.Langeveld.

Els Leegte

Leveren jullie ook met DHL in het buitenland?

Bikevision.nl

Beste Els,
De meeste partners van ons leveren ook in het buitenland.
Mvg, Martijn