STOX Energy Socks nieuwe sponsor van Jumbo Visma

Vanaf begin 2020 is STOX Energy Socks de nieuwe sponsor van de Nederlandse wielerploeg Jumbo Visma.

Het dragen van compressiesokken tijdens wedstrijden is verboden, maar we zullen de renners van Jumbo Visma deze sokken na hun trainingen en wedstrijden zeker zien dragen.

Compressiesokken van STOX

 

Waarschijnlijk heb je al wel eens van het merk STOX gehoord. Dit relatief jonge bedrijf produceert compressiesokken die de bloedcirculatie bevorderen en afvalstoffen sneller wegvoeren.

Hierdoor verzuur je minder snel en herstel je beter na trainingen en wedstrijden.

STOX heeft een waaier aan verschillende sokken, van sokken specifiek voor hardlopers, triatleten en wielrenners tot speciale sokken voor reizigers.

Naast compressiesokken heeft STOX ook zogenaamde tubes en enkelsokken.

Recovery Socks

Stox Jumbo Visma Sokken

Speciaal voor Jumbo Visma heeft STOX de nieuwe Recovery Socks ontworpen. Deze zijn niet ontworpen om te dragen tijdens de ritten, maar naderhand.

Het dragen van te hoge sokken tijdens officiële wedstrijden is verboden door de UCI. Dit zijn de sokken die we de jongens van Jumbo Visma zullen zien dragen.

Voor de “normale” fietser zijn deze Recovery Socks ook te kopen, echter wel alleen in een Jumbo Visma kleurstelling.

bekijk de Jumbo Visma STOX sokken

Jumbo Visma klaar voor het komende wielerseizoen

Het gaat een interessant jaar worden voor het Nederlandse Jumbo Visma. Met het aantrekken van Tom Dumoulin en het behouden van Steven Kruijswijk, Primaz Roglic en Dylan Groenewegen heeft de ploeg in ieder geval zeer getalenteerde renners in huis.

Met behulp van deze sokken hoopt de wielerploeg dan ook mee te doen om de grote prijzen. Wouter de Keizer, CEO van STOX zelf zegt hierover: “Het zou natuurlijk fantastisch zijn als wij kunnen bijdragen aan de eerste Nederlandse Tourzege in veertig jaar.”

Of dit ook gaat lukken weten we niet, maar wij zijn zeker benieuwd!

Wat vond je van dit artikel?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0 reacties

Ben jij de eerste die een reactie plaatst? :)