Black Friday hometrainer deals 2024

Maandag deals: Kortingen tot wel 58%! -

De winter staat weer voor de deur en om deze fit en gezond door te komen hebben wij dé ultieme tip; Investeer in een hometrainer. Combineer dit met Black Friday 2021 en jij weet zeker dat je een goede deal te pakken hebt die garant staat voor nog jarenlang plezier.

Dit artikel gaat je veel tijd schelen, wij hebben namelijk alvast voor jou dé Black Friday hometrainer deals voor 2021 op een rijtje gezet. Dus selecteer snel jouw favoriet en sla je slag.

Dit zijn van die investeringen in je gezondheid waarvan je één ding zeker weet; Hier ga je géén spijt van krijgen!

Fitbike Ride 6 iPlus

Fitbike Ride 6 iplus

196 euro korting

VirtuFit HTR 1.0 hometrainer

VirtuFit HTR 1.0 hometrainer

70 euro korting

FitBike Ride 5 iPlus

FitBike Ride 5 iPlus

175 euro korting

FitBike Ride 2

Fitbike Ride 5 hometrainer

126 euro korting

FitBike Senator iPlus ergometer

FitBike Senator iPlus Ergometer

276 euro korting


1. Fitbike Ride 6 iPlus

Fitbike Ride 6 iplus

 • Stevige constructie
 • Veel technische mogelijkheden
 • Eenvoudig te koppelen aan telefoon of tablet
 • Niet draadloos

Wanneer je op zoek bent naar echt de topper van dit moment op het gebied van hometrainers dan zit je met de Fitbike Ride 6 iPlus goed. Hij staat bekend om zijn zware vliegwiel, stevige constructie en zeer diverse technische mogelijkheden.

Hij is eenvoudig met Bluethooth te koppelen aan je telefoon of tablet en is tevens zelf voorzien van een display. Hier kun je zeer diverse trainingsschema’s volgen op diverse niveaus. Ook je trainingsgegevens zijn eenvoudig in te zien.

Je hebt alleen wel even een stopcontact in de buurt nodig, want de fitbike is niet draadloos. Maar alles bij elkaar genomen; de Fitbike Ride 6 iPlus heeft alles in huis om jouw conditie next level te trekken.

Fitbike Ride 6 iPlus black friday deals:

2. VirtuFit HTR 1.0 hometrainer

VirtuFit HTR 1.0 hometrainer

 • Rijdt als gewone fiets
 • Voordelig geprijst
 • Resultaten gemakkelijk te monitoren
 • Beperkt aantal weerstandsniveaus

Op zoek naar een binnenfiets die qua weerstand en houding het meest in de buurt komt bij een gewone fiets? Dan heb je met de VirtuFit HTR 10 hometrainer een goede in zijn soort te pakken.

Normaal al voordelig, maar op Black Friday nóg fijner geprijsd. Deze basic hometrainer heeft een vliegwiel van 8 kilogram en is voorzien van eveneens 8 weerstandsniveaus. Ook hier kun je je resultaten monitoren zoals snelheid, afstand en zelfs hartslag. Dit doe je door de sensoren op de handvatten. Een voordelige maar toch complete hometrainer van het gedegen merk VirtuFit.

VirtuFit HTR 1.0 hometrainer black friday deals:

3. FitBike Ride 5 iPlus

FitBike Ride 5 iPlus

 • Voorzien van de laatste techniek
 • Aansluitmogelijkheden tablet en telefoon
 • Automatische schakeling weerstand bij training op device
 • Niet draadloos, stopcontact is nodig

De Fitbike Ride 5 iPlus is geschikt om zeer intensief thuis te gebruiken. Net als de Ride 6 editie is ook deze voorzien van de laatste techniek en aansluitmogelijkheden voor tablet en telefoon.

Dit gaat zelfs zo ver dat je weerstand automatisch aangepast kan worden wanneer hij aangesloten is op een device en je doet hierop een (virtuele) training. Als je dan een berg op fietst, schakelt hij automatisch de weerstand omhoog.

Wat de 5 dan verschilt ten opzicht van de 6? Hij is nét iets kleiner en iets lichter. De verschillen zijn niet groot en beide van topkwaliteit. Dus zin om écht fit te worden? Dan is het nu tijd je kans te grijpen!

FitBike Ride 5 iPlus black friday deals:

4. FitBike Ride 2

Fitbike Ride 5 hometrainer

 • Licht en handzaam
 • 16 trainingsprogramma’s
 • Inclusief tablethouder
 • Iets minder stevig dan de andere FitBike Rides 3,4,5 en 6

De 2 editie uit de FitBike collective is van vertrouwde kwaliteit zoals we van het merk mogen verwachten. Het verschil zit hem in de zwaarte van het model en de technische mogelijkheden.

Het betreft hier een lichter en daarmee handzamer model. Dit maakt hem wel meteen iets minder stevig. Daarentegen is hij wel gewoon voorzien van een eigen display waar vele trainingsprogramma’s (16!) op diverse niveaus gevolgd kunnen worden. Ook je trainingsdata worden hier bijgehouden.

En fietsen combineren met je favo serie? Plaats dan gewoon eenvoudig je tablet op de speciale houder. Topdeal dus!

FitBike Ride 2 black friday deals:

5. FitBike Senator iPlus ergometer

FitBike Senator iPlus Ergometer

 • Neusje van de zalm
 • Erg stevig
 • Ontelbare trainingsmogelijkheden
 • Door alle extra specificaties iets duurder

We hebben al vele goede hometrainers voor een Black Friday deal uitgelicht, maar mocht je echt voor het paradepaardje willen gaan; Koop dan op black Friday de Senator iPlus ergometer. Hiermee heb je de crème de la crème onder de hometrainers te pakken.

Een zwaar vliegwiel, zeer stevig model, de laatste technische snufjes en ontelbare trainingsmogelijkheden. Moeten we nog even doorgaan? Door de hometrainer te koppelen aan je tablet, wordt je weerstand automatisch aangepast en hoef jij maar één ding te doen; Flink gasgeven!

FitBike Senator iPlus ergometer black friday deals:

Black Friday Hometrainer 2024

Black Friday is het moment om te investeren in je gezondheid en in de juiste tools daarvoor. Pak deze kans om de beste deal te sluiten voor de perfecte hometrainer voor jouw situatie.

Mocht het ondanks Black Friday toch een hele hap uit je budget zijn, dan nog een tip van ons; Overleg met je huisgenoten over het eventueel delen van de hometrainer.

Door de vele mogelijkheden qua afmetingen, belasting en trainingen zijn ze voor ieder wat wils. Van een zware training tot een goede herstelworkout, deze deal die jij gaat grijpen op Black Friday zal je nog jaren plezier van hebben!

 

Fitbike Ride 6 iPlus

Fitbike Ride 6 iplus

196 euro korting

VirtuFit HTR 1.0 hometrainer

VirtuFit HTR 1.0 hometrainer

70 euro korting

FitBike Ride 5 iPlus

FitBike Ride 5 iPlus

175 euro korting

FitBike Ride 2

Fitbike Ride 5 hometrainer

126 euro korting

FitBike Senator iPlus ergometer

FitBike Senator iPlus Ergometer

276 euro korting